Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Ζεστό πιάτο με πληθώρα τυριών και ζυμαρικών για το μεσημεριανό σας πιάτο Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό μέχρι λίγο πιο πάνω από τη μέση.Προσθέτουμε λίγο αλάτι και ζεσταίνουμε σε υψηλή θερμοκρασία το νερό.Μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε τα μακαρόνια και ανακατεύουμε για να μην...