Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Κάνετε το σιρόπι: Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε μια κατσαρόλα και αφήστε το να βράσει. Μόλις αρχίσει να βράζει, αφήνεται για άλλα 5 λεπτά και απομακρύνεται από τη φωτιά. Αφήστε το να κρυώσει Βήμα 2 Βάλτε τα αμύγδαλα.Σε μια μικρή κατσαρόλα προσθέστε τα αμύγδαλα και το...