Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο C. Βάζετε τις ντομάτες και το κρεμμύδι στο μούλτι και χτυπάτε να ομογενοποιηθούν. Μετράτε 2 φλιτζάνια από τη σάλτσα και βάζετε το υπόλοιπο, αν μείνει, στο ψυγείο για άλλη συνταγή.Αφαιρείτε τα σποράκια και τις λευκές μεμβράνες από τις 2...