Φιογκάκια με πικάντικη σάλτσα κιμά και μελιτζάνας

Φιογκάκια με πικάντικη σάλτσα κιμά και μελιτζάνας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τις μελιτζάνες σε λεπτές ροδέλες. Τις βάζετε σε τρυπητό και τις αλατίζετε γενναία. Τις αφήνετε για 30 λεπτά και τις ξεβγάζετε καλά.Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C. Στύβετε τις μελιτζάνες και τις απλώνετε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Τις...