Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Την ψητή κολοκύθα στο φούρνο μπορείτε να την απολαύσετε σκέτη, σαν συνοδευτικό με το φαγητό σας, ή να την κάνετε γλυκιά με ζάχαρη και κανέλα. Μπορείτε επίσης να ψήσετε την κίτρινη κολοκύθα και αφού κρυώσει να τη συντηρήσετε στην κατάψυξη, σε σακουλάκια σε μερίδες για πολλούς...