Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μαγειρεύουμε τοκους κουςσύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασία για να δώσουν 1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένα κους κους και αφήνουμε να κρυώσει.Πλένουμε και στεγνώνουμε το μαϊντανό, το κόλιαντρο και τον άνηθο. Βγάζουμε τα φθαρμένο φύλλα και κόβουμε τα κοτσάνια. Χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο...