Ρολάκια μπακαλιάρου με καυτερή σάλτσα πιπεριάς

Ρολάκια μπακαλιάρου με καυτερή σάλτσα πιπεριάς

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Σοτάρετε με το ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν. Λιώνετε την πατάτα με ένα πιρούνι και την προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε ελαφρά να γυαλίσει και τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά να κρυώσει.Αφαιρείτε κόκαλα και πέτσα από τον μπακαλιάρο και τον μαδάτε...