Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρετε με το ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και την πιπεριά μέχρι να μαλακώσουν. Λιώνετε την πατάτα με ένα πιρούνι και την προσθέτετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε ελαφρά να γυαλίσει και τραβάτε το τηγάνι από τη φωτιά να κρυώσει.Αφαιρείτε κόκαλα και πέτσα από τον μπακαλιάρο και τον μαδάτε...