Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες χωρίς να τις χωρίσουμε μεταξύ τους. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ψιχουλιασμένο ψωμί με το ψιλοκομμένο μαϊντανό, το σκόρδο, το κεφαλοτύρι, το λάδι, το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το κεφαλοτύρι. Με ένα κουταλάκι μοιράζουμε τη γέμιση στις...