Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζετε το λάχανο σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσει. Το βγάζετε με προσοχή και το αφήνετε να κρυώσει. Μετά το χωρίζετε στα φύλλα του και κρατάτε 9 από τα μεγάλα εξωτερικά φύλλα, όσο πιο άθικτα γίνεται. Τα υπόλοιπα μικρότερα, από την καρδιά, τα αφήνετε κατά μέρος, για...