Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 C.Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέση υψηλή θερμότητα. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να είναι ημιδιαφανής.Προσθέστε το σκόρδο, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι και μαγειρέψτε μέχρι να...