Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ χτυπάμε καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε το λάδι και τα καρότα.Προσθέτουμε ανακατεύοντας απαλά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.Αλείφουμε ελαφρά μια φόρμα με λίγη μαργαρίνη και την πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι φροντίζοντας να πάει...