Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε το φρεσκοπλυμένο σπανάκι αφού το ψιλοκόψετε με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Ρίχνετε μέσα τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τον άνηθο. Αλατίζετε τα υλικά και με το χέρι σας αρχίζετε να τα πιέζετε μέχρι να μαραθούν.Όταν έρθουν και γίνουν όλα μια μάζα που...