Παραδοσιακή κρεατόπιτα από την Κεφαλλονιά

Παραδοσιακή κρεατόπιτα από την Κεφαλλονιά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Δημήτρης Σκαρμούτσος
Σε μια βαθιά κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο και ανακατεύετε ελαφρά. Στη συνέχεια ρίχνετε το κρέας και το τσιγαρίζετε. Προσθέτετε νερό και -προαιρετικά- λίγο κρασί και αφήνετε το κρέας να βράσει.Σ’ ένα μεγάλο μπολ βάζετε το κρέας και προσθέτετε τα...