Αλμυρό κέικ με τυριά και λιαστή ντομάτα

Αλμυρό κέικ με τυριά και λιαστή ντομάτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180o C πάνω κάτω. Χτυπάτε ελαφρά σε μπολ με μίξερ χειρός τα αβγά με τη λιωμένη μαργαρίνη και το γιαούρτι. Αφού ενοποιηθούν τα υλικά, ρίχνετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ , συνεχίζοντας το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.Σταματάτε τη λειτουργία του...