Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε το βούτυρο και την ζάχαρη για 10 λεπτά (μέχρι να ασπρίσει το μείγμα). Καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα στον φούρνο για 10 λεπτά και τα χονδροκόβουμε. Στο μίξερ που χτυπάμε την ζάχαρη με το βούτυρο προσθέτουμε έναν έναν τους κρόκους των αυγών, ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο και το...