Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Παντεσπάνι Βήμα 1 Είναι προτιμότερο να το φτιάξουμε μία ημέρα νωρίτερα, ώστε να κρυώσει, να σφίξει και να κόβεται πιο εύκολα.Βήμα 2 Ακουμπάμε ένα τσέρκι διαμέτρου 24 εκ. πάνω σε αλουμινόχαρτο. Τυλίγουμε τις άκρες του αλουμινόχαρτου γύρω από το τσέρκι για να το στερεώσουμε εν...