Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Photo credit: G. Drakopoulos Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220° C στον αέρα. Ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη ζάχαρη, τη σόδα και το αλάτι σε ένα μπολ, και στη συνέχεια, βάζουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε με τα δάχτυλά μας μέχρι το μείγμα να μοιάζει σαν...