Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C και ντύνετε ένα ταψί του φούρνου με αντικολλητική λαδόκολλα.Βήμα 2 Λιώνετε τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί (σε ένα πυρίμαχο μπολ πάνω από μια κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει, χωρίς ο πάτος του μπολ να αγγίζει στο νερό) και...