Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά

Μοσχαράκι γιαουρτλού στην γάστρα με βότανα και ζυμαρικά

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Θα χρησιμοποιήσουμε μια γάστρα μαντεμένια που μπαίνει και στην εστία της κουζίνας. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200º C.Κόβουμε το κρέας σε μπουκιές. Το ταμπονάρουμε με χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε τα κομμάτια του κρέατος, λίγα λίγα για να μην πέφτει η...