Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Στην μαγιά βάζουμε την ζάχαρη και τα διαλύουμε σε λίγο χλιαρό νερό.Περίπου στο μισό αλεύρι προσθέτουμε την μαγιά, το νερό, λίγο ακόμα αλεύρι, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε.Σιγά σιγά ρίχνουμε και το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι που να γίνει ζύμη. Όταν είναι έτοιμη βάζουμε λίγο λάδι σε ένα...