Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μία φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση.Σε μπολ αδειάζετε το περιεχόμενο του πακέτου Μίγμα για Κέικ Βανίλια ΟΜΙΚΡΟΝ, προσθέτετε τα αβγά, το λιωμένο βούτυρο και το νέρο και ανακατεύετε καλά με σύρμα ζαχαροπλαστικής ή...