Σαλάτα με βαλεριάνα ρόκα αντίδια και καβουρδισμένο μπέικον

Σαλάτα με βαλεριάνα ρόκα αντίδια και καβουρδισμένο μπέικον

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Πλένετε πολύ καλά όλα τα λαχανικά, χοντροκόβετε τη ρόκα και τα αντίδια με το χέρι σας και τα βάζετε όλα σε μια μεγάλη σαλατιέρα. Κόβετε το μπέικον σε μικρά κομματάκια και τα καβουρδίζετε μέχρι να ξεροψηθούν και τα γίνουν τραγανά. Τα βγάζετε, τα στεγνώνετε με απορροφητικό χαρτί...