Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το μαϊντανό και τις αντσούγιες και τα τσιγαρίζουμε όλα μαζί. Προσθέτουμε τον τόνο, τη ντομάτα καρέ και αφήνουμε να βράσει για 10 λεπτά έως ότου δέσει η σάλτσα. Σε μία άλλη κατσαρόλα, με μπόλικο αλατισμένο νερό,...