Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε τις μπανάνες και τις κόβετε στη μέση. Μπήγετε στο κέντρο της βάσης της κάθε μπανάνας από ένα ξυλάκι. Βήμα 2 Τις απλώνετε σε ένα δίσκο σερβιρίσματος ή ταψί που έχετε στρώσει αντικολλητική λαδόκολλα και τις βάζετε στην κατάψυξη για ½ ώρα.Βήμα 3 Λιώνετε τη...