Ραβανί με πορτοκάλι αλάδωτο

Ραβανί με πορτοκάλι αλάδωτο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Χρύσω Λέφου
ΥΛΙΚ Α 2 ½ φλ. σιμιγδάλι, 1 φλ. ζάχαρη, 1 φλ. σόδα ανθρακούχα, 1 κουταλάκι μαγειρική σόδα, 1 πορτοκάλι ο χυμός (1/4 φλ. περίπου) και το ξύσμα, 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ, ½ κουταλάκι μαστίχα σε σκόνη, ½ φλ. ασπρισμένη αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη. Για το σιρόπι: 1 ½ φλ. νερό, 1...