Κουσκούς με ψητή κολοκύθα γραβιέρα και σάλτσα πετιμέζι

Κουσκούς με ψητή κολοκύθα γραβιέρα και σάλτσα πετιμέζι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Βάζετε όλα τα υλικά της ψητής κολοκύθας σε ένα μπολ, ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια τα αδειάζετε σε ένα πιρέξ και τα ψήνετε στο φούρνο για περίπου 30-35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα.Βράζετε το κουσκούς σύμφωνα με τις οδηγίες στη...