ΣΠΕΤΖΟΦΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπετζοφάι καλοκαιρινό
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Σπύρος Λιάκος
Έτσι φτιάχνουν το σπετζοφάι σε μερικά χωριά του Πηλίου το καλοκαίρι, έτσι θα το φτιάξουμε κι εμείς
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ