Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Τοποθετώ στο multi ή το blender το μουσκεμένο ψωμί (αφού το έχω στύψει να φύγουν τα πολλά νερά), το λάδι, τον χυμό λεμονιού (ή το μηλόξυδο), το αλατοπίπερο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Χτυπάω τα υλικά μαζί ωσότου έχω ένα παχύρευστο ομογενοποιημένο μείγμα. Κατόπιν προσθέτω τον...