Πιλάφι με πλιγούρι κουκουνάρι και γαρίδες

Πιλάφι με πλιγούρι κουκουνάρι και γαρίδες

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, προσθέτετε το πλιγούρι και το σοτάρετε για 2-3 λεπτά. Ρίχνετε το ζωμό κοτόπουλου και σιγοβράζετε για 20 λεπτά, μέχρι να το απορροφήσει εντελώς. Αν χρειαστεί, προσθέτετε λίγο νερό ακόμα.Ανακατεύετε το κουκουνάρι με τα...