Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 2 λωρίδες, βάζουμε την μια πάνω στην άλλη, ανάμεσα τους αλείφουμε με τη μαργαρίνη καθώς και την επάνω μεριά του φύλλου. Κόβουμε το χαλούμι σε μπαστουνάκια. Βάζουμε σε κάθε δεματάκι από 1 μπαστουνάκι χαλούμι, 1/2 φέτα μπέικον, μισή ροδέλα ντομάτας...