Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ανακατέψτε το βούτυρο με τη ζάχαρη και μετά προσθέστε τα αυγά, το γάλα, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι.Ρίξτε τα σπασμένα μπισκότα και τις σταγόνες κουβερτούρας.Αδειάστε το μείγμα στο ταψί, αφού στρώσετε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού, ώστε να ξεφορμάρετε το ψημένο κέικ με...