Κανελόνια με κιμά κοτόπουλου και εύκολη κρέμα τυριού

Κανελόνια με κιμά κοτόπουλου και εύκολη κρέμα τυριού

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για τα κανελόνια με κιμά κοτόπουλου, ξεκινάμε με τη σάλτσα κιμά. Σοτάρουμε τον κιμά στο λάδι να ροδίσει. Προσθέτουμε τα λαχανικά να μαραθούν. Προσθέτουμε τον πελτέ και τα μυρωδικά. Σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε.Αφήνουμε να βράσει για 15′-20′ να πιει τα υγρά...