Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη ζύμη για τάρτα Ετοιµάζουµε και ψήνουµε την τάρτα σύµφωνα με τη βασική ζύμη για τάρτες γλυκές και αλμυρέςή σύμφωνα με τη βασική συνταγή ζύμη για γλυκιά τάρτα.Για την πάστα αµυγδάλου Τοποθετούµε το βούτυρο στον κάδο του µίξερ και το χτυπάµε µέχρι να αφρατέψει και να...