Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Χαράζετε την κοιλιά κάθε ψαριού και αφαιρείτε προσεκτικά μόνο τη χολή του (είναι το μόνο ψάρι που τρώγεται με τα εντόσθιά του). Πλένετε καλά τα ψάρια, τα αλείφετε με το λεμόνι και τα αλατίζετε.Σοτάρετε σε πλατιά, ρηχή κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το λάδι μέχρι να γίνουν διάφανα και...