Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κοσκινίζετε το αλεύρι σε μια λεκανίτσα, προσθέτετε το αλάτι και κάνετε στο κέντρο μια λακκούβα. Βάζετε εκεί το ελαιόλαδο, την τσικουδιά και το λεμόνι και ξεκινάτε να παίρνετε το αλεύρι και να το τρίβετε με τα δάχτυλα. Προσθέτετε σταδιακά το νερό και ζυμώνετε μέχρι να αποκτήσετε...