ΠΡΑΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πράσα στην κατσαρόλα με κιμά και σταφίδες
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Χρυσανθίδου
Φαγάκι νόστιμο και ζουμερό
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ