Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το χυμό σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη σκόνη αμυγδάλου, την άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Προσθέτουμε το μείγμα της λιωμένης σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά.Καλύπτουμε τη λαμαρίνα του φούρνου...