Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Θρυμματίζουμε στο μπλέντερ ελαφρώς τα καρύδια (ή αμύγδαλα) και τα φουντούκια. Τα βάζουμε σε ένα γυάλινο μπολ, προσθέτουμε το ταχίνι, το μέλι, την κανέλα, ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και προσθέτουμε τα δημητριακά,το ξύσμα πορτοκάλι και την τριμμένη σοκολάτα. Ανακατεύουμε...