Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180ο C. Λιώνετε τα 110γρ. βούτυρο σε κατσαρολάκι, σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε τα 45γρ. Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και το ηλιέλαιο στο λιωμένο βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι τα υλικά να ομογενοποιηθούν.Χτυπάτε στο μίξερ τη ζάχαρη με τα αβγά να αφρατέψουν και...