Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για το λικέρ πορτοκάλι με ολόκληρα πορτοκάλια και κονιάκ, πλένουμε πρώτα καλά τα πορτοκάλια και τα σκουπίζουμε. Ξύνουμε τη φλούδα τους και κρατάμε το ξύσμα. Με κοφτερό μαχαίρι αφαιρούμε τις φλούδες γύρω γύρω, βγάζοντας συγχρόνως και το λευκό μέρος με τις μεμβράνες. Θέλουμε...