Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Καθαρίστε και ξεπλύνετε τον γαύρο.Ανακατέψτε σε ένα μπολ την μπίρα με το αλεύρι, το κόλιαντρο και το κύμινο.Περάστε τον γαύρο από τον χυλό και τηγανίστε τον σε καυτό λάδι.Μόλις βγάλετε τον γαύρο από το τηγάνι, αλατοπιπερώστε και αφήστε σε χαρτί κουζίνας να στραγγίξει.Για τη...