Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μουσκευουμε τα φασόλια αποβραδίς.Την άλλη μέρα τα βράζουμε σε χύτρα ταχύτητος 20'.Όσο βράζουν, φτιάχνουμε μια σάλτσα με τα υπόλοιπα υλικά, αφήνουμε να πάρει μια βράση και ρίχνουμε σε ταψί.Σουρώνουμε τα φασόλια, τα προσθέτουμε στο ταψί και ψήνουμε στον αέρα στους 200° για ~40' ή...