Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μέσα σε μία μεγάλη κατσαρόλα, οτιδήποτε άλλη εκτός από αλουμινίου, ανακατέβουμε τον πουρέ καρπούζι, τη ζάχαρη και τον χυμό λεμόνι. Χρησιμοποιούμε μία μεγάλυτερη από όσο πιστεύουμε κατσαρόλα για να μην ξεχειλίσει ο αφρός κατά τη διάρκεια του βρασμού. Βράζουμε το μείγμα σε δυνατή...