Τρυπημένη πίτα με τηγανητό αβγό και σάλτσα στραπατσάδας

Τρυπημένη πίτα με τηγανητό αβγό και σάλτσα στραπατσάδας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Παίρνετε τις πίτες και με ένα πολύ κοφτερό μαχαίρι αφαιρείτε από το κέντρο τους ένα στρογγυλό κομμάτι περίπου 5εκ. Τις αφήνετε στην άκρη.Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι. Ρίχνετε μέσα την τριμμένη ντομάτα και μαγειρεύετε...