Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε τα μυρωδικά, τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τη πιπεριά, το πράσο.Μόλις μαραθούν βάζουμε και το ούζο αφήνουμε λίγο να εξατμιστεί και ρίχνουμε το ρύζι χωρίς να το ξεπλύνουμε, ανακατεύουμε και με το νερό που του αντιστοιχεί θα βράσει κανονικά.5 λεπτά...