Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Η Μπεσαμέλ ( Béchamel), ή ‘λευκή σάλτσα’ ( White Sauce), είναι μία απ’ τις πέντε “βασικές σάλτσες” απ’ τις οποίες, με μικρές παραλλαγές, προέρχονται όλες οι υπόλοιπες – σύμφωνα τουλάχιστον με την κατηγοριοποίηση που ξεκίνησε ένας απ’ τους “πατέρες της γαλλικής γαστρονομίας”, ο...