Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Η Μπεσαμέλ ( Béchamel), ή ‘λευκή σάλτσα’ ( White Sauce), είναι μία απ’ τις πέντε “βασικές σάλτσες” απ’ τις οποίες, με μικρές παραλλαγές, προέρχονται όλες οι υπόλοιπες – σύμφωνα τουλάχιστον με την κατηγοριοποίηση που ξεκίνησε ένας απ’ τους “πατέρες της γαλλικής γαστρονομίας”, ο...