Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ανακατεύμε τον κιμά μαζί με όλα τα υλικά και τον αφήνουμε για περίπου 30 λεπτά στο ψυγείο να σταθεί.Έπειτα βουτάμε τα χέρια σε κρασί και πλάθουμε τα σουτζουκάκια μας.Τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί που έχουμε αλείψει με λάδι και ψήνουμε στους 250 βαθμούς.Ωστόσο φτιάχνουμε τη σάλτσα...