Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο, τσιγαρίζουμε το κρέας γύρω γύρω να κάνει μια σκουρόχρωμη κρούστα. Στη συνέχεια βάζουμε το κονιάκ, το πορτοκάλι, το λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, νερό και αφήνουμε να σιγοψηθεί. Όταν είναι έτοιμο, βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα και στο ζουμί που...