Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Σε ένα λαδωμένο ταψάκι στρώνουμε "πατσαβουριαστά" τα φύλλα, τα αλείφουμε με ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 200° C για 15'. Δεν θέλουμε να ψηθούν εντελώς, αλλά να στεγνώσουν και να ροδίσουν ελαφρά.Στο μεταξύ, ζεσταίνουμε το...