Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σπάστε τα σαβαγιάρ σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε την ψίχα και τον χυμό πορτοκαλιού και το ανθόνερο και ανακατέψτε.Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος με την άχνη ζάχαρη, το ξύσμα λάιμ και το μπράντι ή το λικέρ και χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί.Μοιράστε σε 8 ποτήρια το...